Sunday, May 13, 2012

harus campak dalam gaung je

sakit kepala dan robek hati. printe wat hal lagik. wat hal time2 genting. time byk keje nak di buat pulak tu. sampai bergado dengan muncets sebab stress kan printe ni. agaknye kalo la aku asik wat post pasal printe ni dlm blog. dah berpuluh kali kot? taun ni je, da 3 kali antar betolkan. dekat beratus jugak det terbang. konon2 betolkn sebab sayang, nak pertahankan jugak gadget ni lama2 dalam simpanan. kedai tu x gune btolla. ingat nak tolong kaum sejenis. tapi, tiap kali betulkan pastu guna sekali je kompom pastu rosak balik. sekian terima kasihla aku nak pegi kedai ko lagi. gile penipu. makan det je tahu.
 
nak printe baru...sobssss... 


7 comments:

NorHaFydzah said...

i rrekomen akak beli brother je..sebab nak ink tangki besar tak yah main wayar2 lagi.. memang buat bazir wit.. kalau orang susun nak dekat 3-4 bijik yang pakai ink csi ke apa benda tu..belum termasuk printer biasa2..memang banyak gila aa.. haha takpe2..senin i pass paper u okeh. :) chill!

faiq kassim said...

btul, jename brother lgi bgus la .. try la kalu x prcya .. lju pulak tu .. xde la nk tngu satu paper tu kluar lmbt2..

syizanshafik said...

guna la brother.. ;)

cik chinta said...

noy: seyes, klo kumpol det g btolkn. da bole bli sebijik k.
faiq: ko ada printe ke tau psl brother ni?

najwa nano said...

beli baru je.sama je harga kalau rosak baiki tu dengan sebijik printer baru.takde poning kepala.

cik chinta said...

najwa: tu r. td cgu kat sek pon ckp cmtu gak. huhhu..mbzir det btl

Zie Madini said...

sgt meroyan kan if printer buat hal time nk buat benda urgent. pernah through this situation..bengang zie masa tu. haha

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com