Wednesday, July 4, 2012

handbouqet (:

hb ni oder dengan intan norazam, oder dari taun 2011 lagi hokey..nasib sempat masuk dalam list. sbb dia skg tgh pegnen jadik xleh amik banyak2 (:

ada sumone tu la, kepoh apesal aku x amik fresh flower. katanya cam x gempak je guna mende2 palsu ni. jawapan aku direk je "sebab nak nampak comel'' =p hambik sebijik. wakakak..

i tink dia outdated nye orang, sah2 mende ni tgh hint kot? byk bunyik lak. btw, mmg cute pon aku rasa..ngam dengan theme nikah. 

big thx to intan norazam..mmg terel bab match2 kaler.



bunga tym sanding..wat sinri. bli bunge nye kat kaison. amik kaler mustard. sbb nk matchkn dgn bju malam berinai n sanding. nasib baik ngam jugak akhirnya. 

yg ni doter watkan..terel kan? menjadik gile..hihiks...

buat bunga mati2 sme sbb bole simpan wat kenangan, bole wat hiasan trus kat bilik. xdela jadik teratai layu di tasik madu..=D

11 comments:

Cik Tqah said...

cantikkkkkkkkkk

helen said...

i tink dia outdated nye orang, sah2 mende ni tgh hint kot? > bkn tgh "hint" tp tgh "in" :p

cik chinta said...

helen; kakakakak...thx kak btulkan ejaan..segannye ;p

c tqah; thx (:

Ardini Humaira said...

dni nyer dni pilih bunga kat kedai bunga pastu suruh orang kedai mixed matchkan dan buat jadi bunga tangan :D

Anonymous said...

wahh...cantik kot bunga tu..creative..:)
cantik laa akak..:)

Zie Madini said...

eeee cantinya kooo yunkkk. jeles zie tgk taw. coz zie time kawen aritu, pak andam tak reti nk pakaikan tudung zie. terus muka jd cam harems :( sedih taw

btw, fedulik la fresh ke tak fresh HB tu kan. janji comel! hehehe. Itu yg penting! :)

congrats yunk

cik chinta said...

Dni lg jimt bli bunga kat kdi. Bole wat hiasan trus. Hihi

cik chinta said...

anon: thx:-)

cik chinta said...

zie: tdung ritu pki snri tau.hihi. Hrp derg pkikn tah jd ape.

eleya said...

leya pon guna Felt HB yang Intan Norazam buat tau dear..suka sgt!ehhee~letak la picta kawen banyak2..xpuas la tgk..hee~

cik chinta said...

hi3..nt tgu mud bt blog spi.akn dbuat lg

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com