Friday, July 27, 2012

pack doorgift yg murah


nasib bek ada rupenye amik pic pack2 doorgift yg belambak tu gn hp. kan ada gtau dlm entri packging doorgift 0.045 sen tuh.total sme doorgift aku buat ni dalam 2000 pack. jadik buang det kat mende ni sebyk rm90.



reben aku bli 10 gulung. satu gulung jatuh rm2.50, so total rm25. tu pon lepas pack2 sme ni masih ada banyak baki. ekceli, bukan reben yg lembut tu. ni reben utk ikat kotak kek la. tp, doter yg bg idea soh beli sbb satu gulungan tebal. mmg bole jimat sgt2. thx my brilliant doter (:

bse2 je kn? asal ada =p tp, helen cakp oke je. senang hati aku spi skg ^__^

utk pack saje habis rm115 ^o^

10 comments:

miss she said...

tersama lak idea kita kan... btw guna brown paperbag memang menjimatkan

cik chinta said...

mende2 jimat, rmi yg pki. tu r ikot. he8

Zie Madini said...

murah tp cantik kan. thumbs up dgn idea awak creating that door gift.

cik chinta said...

jd kretip sbb nk jimt nye psl

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

wha..mana buat stamp tu? cantikla =)

cik chinta said...

khumera; bli redy made. ha8.

najwa nano said...

tak sangka cikgu fizik sangat kreatif sbb tu org bagi akak ngajar psv kot.haha.semua bnd kreatif.dengan weding kad yang sangat tak terjangkau pkiran.nak tengok container akak ltak apa.haritu masa akak buat review sal container tu terus najwa dapat idea utk gift hari guru.then trus najwa p cari then isi dengan cadbury kecik lilit dengan reben.cute!

cik chinta said...

hihi..tu pon byk godek tenet yang. hihi..

Anonymous said...

Hi Cik Chinta, Good job..sgt2 nice.. btw kat mana awk beli brown paper bag tu ye? Brape harga dia?

cik chinta said...

bli d kdi bakery. satu plstik ad 100pcs rm 4.50.

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com