Thursday, September 6, 2012

perlu ke?

masa carik katil kawin, aku masuk satu kedai ni. xdela byk sgt perabot yg best. cme mende yg bt aku tertarik nk round seluruh kedai dia sbb nak baca tag2 harge nye je..


aku pening sbb x jupe katil idaman
 

sbb da pening, last2 aku pegi baca tag harge je. pastu dok amik gambo. aku rasa, tokei kdi ni rajin gile tulis satu2 tag hage ni kat sme perabot dia.






ibu direk je pegi bahagian almari dapor.
 

pengaruh tguk cite industan kuch2 hota hai la aku g beli katil camni. tunjuk kat ibu suh oder yg cani antor kat rumah. tp, ibu beli besi punye sbb kaki bawah dia ada 6. bse ada 4 kaki je. alasan, bio x kena mkn anai2 n kukuh. yg penting, ak mmg senyum je tiap kali balik. sbb katil idaman sejak dr kecik da dapat. heheh..cets pon ske katil ni, sbb sng nk sangkut towel pas mandi. mmg kretippp.....

10 comments:

#ciksuzlin said...

kat tempat kita kat pasir gudang [johor] pun macam ni. satu company kah?

zila manaf said...

suka2 sebab nanti ade tirai2 hehe

shizansyafik said...

suke gak katil camni, tapi sebab bilik sempit, rasa tak praktikal nak beli.. tggu beli rumah sendiri je la.. T__T

dkisneayu said...

dila...mcm katil ku kn....hihihih....

cik chinta said...

lin; ni area giant tampoi, sm kot

cik chinta said...

Zila; hjtnye gtu r, tp tirai x wt lg, hihi

cik chinta said...

shizan; ritu x pk blik kcil beso, yg ptg tym kwin ad dpn mata, nsb ruma br blik beso. Huhuhu

cik chinta said...

kayu; aah kn kayu, sm r..hihih.

najwa nano said...

katil idamanku jua..insyaallah oneday grab jugak yang ni sebijik.

cik chinta said...

(: berbaloi..

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com