Tuesday, September 11, 2012

UPSR

ritu seblom seminggu raya ak trima jemputan utk ajar bdk darjah 6 subjek math. sbb aku pon free sabtu pagi, so better buat amal jariah. bangun awl pagi, rezki murah. klo x, kompom ak masih berenang2 kuak lentang. 

pestime datg sek ni, rasa teruja. nk masuk kelas derg kena bukak kasut. cm bes je ajar sek ni sbb murid x rmi.


slipor flip flop baru utk raye. pakai tym raye pstu ak malas da nk bawa balik sni. sbb habis jari2 kaki kotor sbb dia tak tutup depan. crocs jugakla sentiasa d hati walopon x ori dan buruk. xpe2..tgu ak kaye nti nk bli crocs ori..hahah..tah bile. perangai buruk ak, klo bab slipor kedekot nk kuar det. klo mekup laju je pegi bank.
 

sek ni ada la dlm 4 bangunan camni. sme ni utk pelajar drjah 1-6. mmg skitla pelajarnye.




ni la dia budak2 yg aku ajar tu. x bape ramai pon. ak ajar dalam 2 jam. tu pon rs x ckup masa nk curah ilmu kat derg. sbb ikot turn, lepas ak ajar, turn cgu bm plak.


ni barula sek kg btol. tgk luo tingkap pkok kelapa sawit kat sebelah.


meja2 yg pendek.

nk ngajor hari sabtu..gini je la dress up.


mekup pon malas..

 
ni la dia sek yg aku ajor. ajar derg sekali je. just bagi semangat ada cgu dr sek lain dtg ajar. semoga korg dapat jawab math dgn baik ^__^ tahun depan klo masuk sek men..kot jumpe. ble r bekenalan lebih rapat okeh..hohoohoo..trus semangat pye korg nk bajo math.



2 comments:

shizansyafik said...

view sawit tu macam view sekolah sy.. huhu, betul la, budak2 ni, kalau jumpa cikgu sekolah lain, bukan main semangat lagi.. bosan kot ngadap cikgu yang sama hari2

cik chinta said...

myb r, sllu cmtu la. klo cgu len je ngajar. kelas cm senyap skit. klo cgu yg derg da bse. derg pon buat bse je

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com