Thursday, April 4, 2013

berjubah


pic masa jadi emcee. try pakai jubah ni, nasib muat..


karima soh posing mengiring sebab nak bagi nampak peyut, but still tak jelas. ni masa amik pic sudah 8 month.


tadi pegi opis jumpe kerani sebab dia bagi minyak selusuh untuk minom. derang masih cakap peyut nampak tak macam 8 month pluss...but me plak rasa dah terkedepan sungguh...nak bangun duduk solat dah macam orang sakit lutut, sujud solat plak terkepit perut..hihi..sabar.....tak lama dah mommy.

9 comments:

azizah :) said...

still comel! ye lah tak nampak sgt perot dia...

najwa nano said...

crocs pink tak tahan tu...hahahaha

Nory Zoulkefle said...

haah lah 8 month tapi perut kecik comel je..
takpelah ,asalkan baby sihat kan..hehe

cik chinta said...

jijah, bj longgar, mmg wt perut x npk.

najwa, trademark tuh (=

nory, amin =)

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

Yang, blk jb t rogerla.leh melawat mommy ngn baby.

Nurul Yuyu said...

cantik :)

Jom join :D

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

cik chinta said...

zira, insyaallah :-) tq zira
nurul, terjah sat

cha said...

comel berjubah :)

cik chinta said...

tq momy cha

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com