Wednesday, April 24, 2013

sangat berkesan!


dah masuk bar ke-3 ^__^  esok review. manatau ada berminat nak try.

10 comments:

#ciksuzlin said...

Betul ke berkesan cikgu. Teringin gak nak beli hari tu.

cik chinta said...

sgtttt...nk2 tym pegnen ni. byk btul kelebihannya.

azizah :) said...

untuk muka ke yunk??

cik chinta said...

utk bdn jijah :-)

Wawa Tasliman said...

awak beli kat mana? tuhari nak try order dari tanamera website tapi dah habis..

cik chinta said...

klo nk oder, ble je oder dgn kite. nt kt poskan. heeee

Azhafizah Md Nor said...

boleh review sikit pasal ni..pasti ada yang berminat :)

cik chinta said...

aah, asik lupe. nt review

NorHaFydzah said...

good news kak dila.. ME dah release dalam bentuk cecair.. body & shampoo. yang bar tu, boleh pakai kat muka. even hanis haizi pakai kat muka..hihi

cik chinta said...

bar tu, spi ke muka aku tepek klo mandi. ha8. mmg bgsla.

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com