Thursday, August 6, 2015

dapat APC

iniler function yg membuatkan aku membooking hotel tuh. taun ni turn batch posting sama2 aku dapat APC. hahaha...so xdela rasa cam best n very proud dpt APC bcoz sme pon akan dapat. sabar x sabar je tgu turn. cam aku yg posting 2008 nih, kire je la bape taun bru mendapat. kepada kawan2 yg telah memindahkan diri before dpt apc ni maka kitorang telah mencantas la turn derg. so jadik makin cepat dapat. hahaha..klo x myb aku kena dok tgu lagi la kot nak merasa seribu tuh. hihih.

dua org je pompuan dpt dr sekolah aku. aku cikgu yg ni bibi ktbm.

jumlah sme yg dpt dr sekolah aku 7 orang. pastu kesian ktrg pengetua pon xde nk sama2 dlm majlis. dia gi bandung okeh. hahaha...katanye sbb bini nye yg punye angkara.

pastu pk hem ktrg dpt kejap je teman pastu dia pon chow. tinggalla kami membawa diri sinri dlm mejlis yg dipenuhi org2 terer.

dok nunggu nk dapat mende alah ni la. dia bg fail ni dalam nye ada la sijil tu. dia bg sijil kosong je ko. hahaha..ini bg mengelakkn ralat taip nama yg pelik2. lagisatu kurangla tenaga penat terhasil oleh mereka yg organize.

theme nye kaler kuning. berhabis btul dia berkuningan ko. dr meja, banner n pakaian organizer sme kuning. da mcm kawin anak raja plak punye mjlis.

skli merangkap sambutan hari guru. punye da lama lepas lah. adalah nyanyian lagu2 cikgu2 situ.

ini la menu rm75 yg kitrg kena bayar tu. derang yg dpt apc taun lpas ckp, derg xyh bayar pon sbb wat kat dewan. still kena bg jamuan makan juga. huhuh...rugi2..kirenye mcm xdpt ckup seribu la juga nak sampai ke majlis ni. hahaha..ape2pon kena bersyukur sbb da dapat. banyak plak songeh. hihihih. rezeki nak ada orang baru nih. :)

yg kesian nye c firuz la xdpt nak mandi pool sbb ujan seharian dr pagi spi ke check out. da le aku blah awal dr majlis sbb lambat habis. kesian budak ni tgu kat luo plak sbb da kena cek out. tu wat muka sedih x dpt mandi la. da gtau dedy nye. nti bawa la lagi ke sni nk mandi. 



2 comments:

cik hani said...

Alhamdulillah..tahniah dapat APC.

cik chinta said...

tq cik hani

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com