Saturday, October 10, 2015

sabtuday with love

 cetss kalo jejauh memula la merapik bukan2. masa dekat rapikan nye kureng skit. hahaha...asik suh berkepit aje. rimas mokcik. 

ni hah semalam dia dok hantar dalam wasep. kemahin, yg sorang ada tu pon kekadang dia lost kontrol. tp kalini aku tgok sabor betol dia layan karenah anak dara tu. kahkahkah...


 harini sekolah ganti ngam2 jugakla skli dgn hari sukan negara. aku xde join. join tgok je dari atas sambil makan bekal. hihih...aku x larat weh nak berdiri. hahaha..lenguh.. baju sukan pon tade pakai.

dahle kena suh pi atur meja pt3 pon aku malas, memula derg ckp nk wat kat bangunan baru je. so aku tadela masalah nk tolong atur. sbb dekat je nak menapak. skli dia tuko lokasi aku trusla ckp dgn kak dayang. x pi la saya ke sana kak. tinggi benor aku nak daki eh. nasib baik member ok je kan. turn dia plak atur2 sme budak. tahun lepas aku da handle masa dia pregnan jugak. hihih..

 budak2 fom 6 upper ni conduct warming up. nampak hidup n meriah skitla. biasa cam bosan.

 laki aku balik klang. kursus kan. dia sampai2 umah mak je gtau ketenya kena apetah tembus kat radiator masa tengah drive balik kat highway dari epot ke rumah. abis hah tembus. punya besar lubang. ngeri je aku dgar. tanyala bawak bape laju kete. dia ckp 110km/j je. haiyooo..




nasib kena kat enjin kan. cer la bayangkan dia melayang kena kat cermin kete. ishhh....lagi aku tak dapat bayangkan. cetss wat pulak lawak. if kena kat dia, habisla takleh nak manje2 lagi. gatal je aku dgar. rasa nak lempang2. hahahaha....ok bukan lempang. rasa nak gigit je. hahaha...

taktaula bape cost betulkan sme tu sbb dia amik part ori pasang balik smula. maybe seribu lebih.

kete cetss ni jarang gila guna. setahun ada la sekali dua je ktrg guna. slebihnya tukun depan umah. mmg xpernah rosakla. pestime rosak. xpela, dia teringin jugak nk merasa bengkel agaknye. huhuh.

rasa nak balik cecepat. firuz demam lagi =(

2 comments:

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum cik chenta..
Cantik blog cik chenta..
First time ziarah blog cik chenta. Salam perkenalan diucapkan. :-)

cik chinta said...

hi =)

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com