Wednesday, September 28, 2011

cinta lebih sikit

harini besday aku, tapi aku benci sebab muncet tak reti nak wish sampai aku fed up nak tunggu kata keramat tu. malam tadi x ckup tido sebab tunggu msg dia saje tp takdo pon. dahla pagi tadi aku ada lawatan ke puspen papar. aku drive pon x kosentrate sbb asik dok balas msg dgn muncet. lepastu, sampai ke malam kitorang gado besar pasal muncet xnak wish besday aku je. tahpape ~_~

last aku msg dgn muncet petang dalam pkul 4 gtu kot. tak hingat.muncet xnak balas msg aku sampaila tadi pkul 11malam dia kol. dia membebel yang aku x reti sabar nak terima wish besday sampai nak ngamuk kat dia. opkos la aku ngamuk pasal kak ayu dan helen wish aku pkul 12 lebih dan pkul 1 pagi. pahtu kawan2 aku pon wish da masa pagi kat skola. mana la aku tak hangin kalo tunang sindri tak reti2 nak wish.

muncet cakap dia nk wat suprise konon. suprise dia adalah wish paling last skali. aku mula pkir..suprise ke tu? menaikkan darah tinggi aku ada la. start pkul 11lebih malam tadi muncet da mula mengayat panjang lebar segala harapan dia utk besday aku taun ni ;p wish yang paling aku suke opkos la semoga kurus ^-^ dll tu biarla rahsie.

muncet cakap harini dia chinte lebih kat aku sebab spesel day. jadi sumthing yang luar biasa perlu diucapkan supaya aku senyum masa tgah borak2. muncet cakap, ini je dia dapat bagi kat aku buat masa sekarang, benda2 fizikal xdapek nak bagi sebab kitorang masih dipisahkan laut china selatan T_T

tadi aku tya lagi, kalo hari bese camne plak chinte dia pada aku. dia cakap chinte bese2 je T_T

4 comments:

dkisneayu said...

hmmmmm...aku ka yg 1st?

cik chinta said...

tu la, taun lepas ko paling last. tahun ni tetibe ko jadi antara terawal pla

Edy Zaidi said...

happy birthday yer...:)

dkisneayu said...

laaa...antara ja..ingatkn yg 1st.....

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com