Tuesday, September 27, 2011

dia sebelah meja saya (:

dia hotz..suke mekup, pandai masak ^-^ hari2 mukadimah kitorang xperlu kata2, tguk je kaler eyeshadow kat mata, blusher pipi dan lipstik. bile free je mesti borak dan komen2 camne nak upgrade skill conteng2 muka. kitorang tau ada yg x suke ke'over'an kitorang mekup pegi keje. tapi, kitorang x kaco derang pon dan keje kitorang siap. kadang2 geram jugak sape2 yang cakap belakang tu. tapi, makin korang menyampah, makin menjadi2 kitorang mekup..ahahah..

 spesel thanx kepada OP kami =D wit flash

 without flash


  saya da mule pandai amik gambar pejam mata la..;p







5 comments:

ayano shirahata said...

ala kak dila, biarkan 'mereka' bha... janji kerja jln, ngajar ok, n x ganggu 'mereka'... biarkan 'mereka' mengata kita over, janji kita jgn mengata 'mereka'... bila org mngata kita, kita jgn mengata mereka balik sbb tuh nnt buat kita ni sama level ngn dorg... ok.. chill lah... mekap jew.... hihihi

Edy Zaidi said...

suka la tu ada geng conteng menconteng...hehe

cik chinta said...

ira; ekekek..mau tau la sape tuh. dia jeles kali..;p

zOeY zAu YaH said...

amoih blog rupa baru hehe....
lantaklah kt org tu..mekap over baru mables..baru nampak..mekap hape kalau muka still takde perubahan hehe

cik chinta said...

tuko angin..^-^ hishh...ni yg cayang zoey..bekup me owez

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com