Thursday, September 22, 2011

muncet psiko

ari selasa lepas aku sangat bizi siapkan program cgu mamud. tetibe dapat msg dari muncet dalam pkul 7 lebih waktu tengah bekpas. muncet cakap dia kena panggil naik kapal lagi lepas habis kursus sbb syarat2 nak dapat kenaikan pasal keje dia la. aku memula xcaye pasal manada opis bukak pkul 7 pagi kan?
tapi dia cakap beriya benar. so, aku pecayala. tapi, aku trus rasa down, sbb dia da janji nak datang jumpe aku sama2 dengan mak dia kat sabah. da siap book tiket dan bayar lagi. nak halang muncet pegi pon x best, sbb tu la angan2 dia dari taun lepas lagi. last2 aku cakap, pegi je la keje then aku cakap tahniah T_T
pahtu muncet sambung lagi, dia cakap ada 2 berita baik dan satu berita buruk. aku cakap apekemende? dahla aku tgah drive nak g skola waktu tu. badmood sungguh pepagi da dengar dia nak pegi jejauh lagi. muncet cakap yang pertama dia naik pangkat, kedua naik kapal. berita buruk nya adalah semua nya tu tak jadi pon. wakenabeb! muncet menipu.
aku rasa macam mau masuk dalam henpon tu pegi kat tempat dia pahtu bawa kete dia kasik langgar dinding biar hancur. muncet ni sejak2 trun kapal, gile psiko. tah dengan sape dia blaja. lepas ni, kalo dia cakap opis kol nak naik kapal. aku da x caye dah.

7 comments:

zOeY zAu YaH said...

kan dh terkena haha

cik chinta said...

pasni klo dia nek kapal, da xmo rasa sedih. tipu je. eheheh

HEROICzero said...

he he he nasib baik tak jadi .

betty said...

terkena lah ni? hi syang aku tidak menyepi..cuma mencari ruang sendiri

Edy Zaidi said...

haha...panggilan hangit!

zOeY zAu YaH said...

hehe cikgu hebatlah..leh thn bila bf naik kpl kan..kalau saya jgn haraplah huhu

zOeY zAu YaH said...

cikgu..mane entry baruuuuuuuuuu

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com