Tuesday, September 20, 2011

mekup pucat2

sejak2 ni, aku makin suke nak apply mekup pucat2 kat muke dengan harapan cgu mamud tak carik aku suh wat keje lagi sebab muke nampak cam org sakit..eheheh. maksud mekup pucat idaman aku yelah mekup yang galak kat mata, tapi bile trun tang pipi dgn bibir lebih undertone kalernye. so tadelah nampak sme part kat muke terang menderang, cam mentol lip lap lip lap hari raya yang bergerak. tapi aku rasa masih failed! padehal aku da beli blusher yg coklat2 dan warm kalernye. nampaknye, aku mmg xterer conteng2 muke, cane nk mekupkan muke org len plak. perasan btolla aku nih T_T cube la tguk hasil2 trial mekup aku konon2 buget pucat =.=


ade sape2 nk ajar aku?

11 comments:

zOeY zAu YaH said...

kdg2 mekap pucat lg lah org tertarik hehe..

cik chinta said...

zoey; ajar plisss

Aishah Rahman said...

buat tutorial lah

cik chinta said...

x reti bt tutor..ekekek

fyna said...

suke yang atas tu..cntik!

Redbloodsnow said...

eee lawaaa! pandai kau makeup dik :D

cik chinta said...

fyna; itu hasil tguk kat blog awk la (:
zie; hishh...zie xpe, xyah mekup da cntik ^^

zOeY zAu YaH said...

ajr ape? cikgu dh pndai mekap lah hihi

Edy Zaidi said...

habis anak murid semua tergoda...hehe

cik chinta said...

zoey; mekup pucat2 la, macam miss universe tu
edy; cgu garang, student tade nak dekat

Liza Razak said...

cantik dah tuh..saya suka !!

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com