Sunday, September 18, 2011

jom buat kotak comeyy2

3 hari cuti, langsung aku tak siapkan keje skola. jadi skang aku tengah2 bizi nak siapkan program lonjakan kecemerlangan pmr & spm tapi masih sempat 09 nak check dashbod apemende yang best nak dibaca. memang tak sedar diri sungguh, esok kalo kena marah tadah la telinga sambil buat mate kelip2 ~.~ aku terjumpe mendealah ni, skang tade mase nak try. nanti bile aku da tak bizi nak suh murid try buat la gift box patterns nih ^-^ oke, sile sambung siapkan keje dengan cepat, muncet da tido demam sebab waktu tido dia terganggu.



8 comments:

Redbloodsnow said...

dulu time zie giler nah buat craft dulu...suke aje taw buat kotak² cam gitu..hehe. skrg dh mim alif lam sin ler pulakk :D

cik chinta said...

kurang2 zie pnh try buat, ni lgsung xpnah =D lg malas namanya

zOeY zAu YaH said...

rajinnya..

Edy Zaidi said...

menyempat jugak BW tu...hehe

Nana said...

saya jawab kt sini ek pasal harga d90 tu
RM2900

cik chinta said...

zoey; blom cube r..blom ble cakap rajin..ehehe
edy; BW tu wajib!
nana: nk kompol det bli, thx nana.

Liza Razak said...

sempat jugak blogwalking...best kan blogwalking ni :)

cik chinta said...

BW tu best, pkir nk wat entri yg pening =.=

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com