Sunday, October 2, 2011

muncet macho

muncet da habis kusus 1 wek kat melaka (: aku riso dia g kusus, nanti dia ngurat awek2 kat situ ;p aku tekezut dia direk drive pegi melawat family kat johor. jadik aku infom parents dia nk datang. aku riso sbenanye muncet nk g umah tanpa kehadiran aku kat situ jugak.  takot muncet x dpt adapt dan malu kucing sbb muncet xpnah rapat dgn fmly aku. yelah, kami kan kejap je knal trus bertunang. xsempat beramah mesra dengan ahli kuarga masing2 lg.

sampai saje kat johor muncet call, senang ati aku sbb dia oke saje kat sna. tido, jalan2 dengan adik2 dan borak2 dengan parents. pelik pulak, rasa tapi dalam hati aku bersyukur sebab pandai jugak muncet amik hati parents aku.

muncet tido satu malam kat sana dan siap berjalan pula dengan ibu aku ke rumah makcik esoknya seblom berangkat pulang selangor. muncet sungguh advance. dia da sampai sana, dia pegi settlekan trus hal2 penting kitorang berdua dengan keluarga aku. tetibe aku rasakan muncet da jadik lelaki macho plak instead of aku slalu nmpk kecomelan dia saje selama ni.

btolla cakap muncet, walopon dia jarang ada kat darat, tp sme hal penting dia jugak setlle kan bg pihak aku bila trun darat. aku asik tido je keje. apela nk jadik.

3 comments:

zOeY zAu YaH said...

laa dh bertunang ka? hihi..

cik chinta said...

(:

nunnui said...

bunyinya, macam x lama je kak..terbauuuuuu dah ni..hehe :)

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com