Monday, November 28, 2011

satu tahun :)

dah terlepas 2 hari baru aku nak wat entri satu tahun kitorang dah berjaye menunangkan diri iaitu pada 27 nov bersamaan dengan hari nak masuk tahun baru islam :) selama ni jugakla aku belajar cane perasaan menjadik tunang muncets...sangat mencabar hokehhh...tak caye tanye kawan2 aku. ekekekek..

muncets awal2 da redykan present celebrate satu tahun ni sebab dia kan nak menjadik popeye yang tinggalkan olive..olive yang tabah dan kewl ;p macam biasa aku mmg tade makna redykan present utk muncets. ekekeke..aku kan mmg pemalas, verangan saje banyak. pahtu kompem tak jadik hape.

hadiah anivesari telah dipos selepas muncets nek kapal. kakak muncets telah mengepos kan bagi pihak beliau. sungguh baik kakak muncets :) 

masa ni tengah tersenyum sorang membaca surat muncets yg dipos bersama sebuah kotak yg sangat besar. laju2 aje kasik rabakkan kotak tersebut. membaca di bawah meja kat kedai western di hadapan kawan2 gosip ketika tgu oder makan, sme cam nyibuk kot nak bace. mana bole derr..suh korang nye "rusuk" tulis dan pos pada korang sindri la.

angry bird pandai terbang bawak surat..terbang dalam kotak yang di angkut oleh pos malaysia ;p

comel tak angry bird? jantina dikenal pasti oleh muncets sebagai jantan. sangat gebu mcam muncets jugak. COBI da ada kawan baru utk tido bersama di rumah. nama dia YELO. tiap kali naik bersailorman saje. muncets belikan kawan untuk teman tido. agaknye kot? kalo berpuluh kali nek kapal? mau penuh katil...

perfume souvenier muncets dari USA. tade try lagik, masih elok dalam plastik sebab nak habis kan dlu yg ada. dalam hati ada perasaan sayang nak guna..ekekeke

jubah ni la hadiah anivesari muncets pada aku, kaler hijo. my peveret kaler ever ^__^ sangat pandai muncets pilih, aku sukeee..cume kena potong dlu bawah nye. kerana...sile paham sindri...

souvenier dari portugal. dah aku sangkut kat kunci rumah. kaler hijau jugak :) tapi tade dapat kontek dengan muncets utk wish anivesari sebab tade line T__T hanyelah alam maya menghubungkan kitorang berdua. harap hubungan kitorang baik2 saje sehingga sampai waktunye..errr...terjiwang?

5 comments:

eiyra amieyra said...

erk... nk tunggu gemok ira yg tulis surat??? hahahha.. kami sendiri xtaw bila kami mula... nguweeeeeeeee...

cik chinta said...

menunang kan lah diri anda, maka bole start kire..ekekeke..

nunnui said...

hoho gambar duyungg pleaseeeee?? hihihih ~

cik chinta said...

duyung2...dah g trengganu tu, carikla skali. ekekek

nunnui said...

haha kejam betull.eh duyung duduk kat 1 B kot..tak ada pon kat terengganu??? haha

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com