Thursday, December 1, 2011

berjumpe duyung

cont. ;p siap saje tuko tyre aku hantar kete fiza kat ruma dia pastu loncat nek kete kim lepas amik eira n fiza yang baru saje merdeka dari kissm :)

senyuman xcited dapat bunga dari dodododottt...

senyuman versi ayu pulak

eira pon dapat munge jugak 

kitorang g one B, deco utk kismas taun ni, pirate carabean ;p

kelaparan maka makan dahulu

 
lepas makan, konon2 nak pegi watson beli penempek bahu tiger balm yg baru kuar tu sebab terpengaruh dengan diana apple hijau, lenguh sebab mengangkut laptop dua bijik dengan handbeg 2 kilo masa soping2 tingkap dengan mimi semalam nya lagi di suria ;p itula, aku dengan mimi berangan nak buat threading konon. skali takde pon. last2, pegi shu eumura aje kat suria.

oh ye, seblom sampai ke watson sempat menyinggah di hall one B sebab teruja nak amik pic dengan deco2 kismas

my kim

kim possible n fizayg sibuk ber sms dengan sapetah ;p

kami jumpe duyung emas :)

fiza tahan dari nk ketawa sakan sebab takot si dodot nampak kamiorang camwhore tengah2 hall

bergambo dengan pacik janggut dan asistant nye

sempat berurut

muke nikmat

ingat nak tengok twilight, last2 kena tguk the adventure of tin tin, tapi best gile tguk tin tin. x menyesal pegi bli tiket tu. padehal awal2 tarik muka berbelas2.


mau kasik tuko gambar len ni patotnya ;p

aktiviti yang di isi, kejar point. lenguh tangan


karok itu wajib dah kot. pastu kitorang pegi suria temankan kim beli kasut joging n futsal. fiza pon ikot sama terbeli kasut satu..ekekek..last, kitrg pegi makan kat mana ntah. tak ingat nama T__T balik sangat nantok. tros tumbang..hahahah..tapi seharian yg sangat enjoy :)

8 comments:

Ardini Humaira said...

beshnye dia dapat bunge :D

eiyra amieyra said...

sangat best dpt munge2 tuh... tp muka c dodot x byk la... hihihi

cik chinta said...

dodot pye muke kn da byk kat tuko tyr..ihihihi

zOeY zAu YaH said...

girls day out ka nih? hehe..syok lah depa..

cik chinta said...

macam girls day out tp terselit jg sorg jantina berlawanan..

Elie Lily said...

aiseyh! poster aaron aziz tuu! :D

cik chinta said...

citer ombak rindu pya flyer ;D

nunnui said...

ouchh aaron aziz... hihi jangan bag bini dia nampak.. nanti i kena santau ~ haha

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com