Sunday, December 4, 2011

bunga daisy dari felt

harini ade skit keje berpekdah aku buat dan ade jalan sikit aktiviti2 survey apa patut. tapi, setakat suvey sajela ;p last2 aku pegi beli felt kaler kuning dan putih dengan smarties button sedozen. sebab aku terinspirasi nak wat daisy dari felt. aku tiru kat SINI..sebijik tak? 

okeh, ni la aku nak preview purse yang aku belikan utk ibu. ngam la kan design dia gini2. untuk orang2 berumur takleh nak fancy2 sangat.


dua button adelah utnuk membezakan waktu ada banyak det dengan kurang det..ekekeke..paham ke? xpaham takpe. ruangan letak kad yg banyak, seusai utk ibu yang bermacam2 kada dia simpan.


tempat letak syiling kat belakang. ibu aku suke kalo ada zip2 ni. sebab dia jenis suke letak det bersepah dan selit ntah memana. jadi klo ada byk compartment, da tak bersepah lagi. setelah 8 taun baru tuko purse. berbaloi la. purse dulu pon aku belikan jugak :) masa tu kat matriks. itu la aku hingat da bape lama dia tak tuko ^__^

2 comments:

hamzah ian said...

comelnya tuan blog ni..

zOeY zAu YaH said...

mesti branded punya tu hihi

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com