Sunday, December 4, 2011

johor premium outlets - JPO

johor premium outlets@JPO, suasana kat sini macam jalan kat kedai2 orang kaye memang xde kedai cikai la dan tadelah beso sangat kawasan dia walo x beso mana, duk dalam tu meround tguk items saje berejam2, macam x cukup masa pon hade, tensenn!. takde rasa takot nak masuk tiap2 butik sebab hage dia cam affordable pastu macam sme butik penuh dengan manusia kot? sale kan? murah2 sme mampu nak tayang det beli. ada beberapa butik yang x bape nak penuh sebab tade sale. tapi bila da sale cam mepek jugak hagenye. 

sangat besh yang x mampu aku gambarkan sebab sme brg yang sale kat sni branded2 aku tengok orang pegi masuk butik levis n guess cam tadehape masalah.. kagum sat, beratur bayar cam beli goreng pisang kot?. aku join julia helen dengan kak iteq pegi sini, memula kitrg konon nak soping tingkap aje skali napsu memang xleh kawal. terpaksa masing2 merembat beberapa items takot habis yang elok2 ;p paling banyak menyoping adelah orang yg konon nye x larat nak meround seluruh butik. tapi skali dia da masuk satu tempat, ntah bape helai dia tersangkut. hage murah tersangat katanya.

 aku dengan kak iteq, my senior masa sekolah sultan ismail, jb

charles & keith


ni kat cotton on, ada banyak lagi butik len aku tade amik pic sebab batery flat..-_-''

hasil perembatan, kat cotton on. alasan membeli adalah kerana aku tade bawa balik baju utk jenjalan. asik pake t-shirt mepek2 cam nak g sukan.

seyes aku da mula suke fossil, sebab design dia sangatle menarik dan comel..bla..bla..aku masuk sini saje dua kali sampaikan promoter dia pasan. memang rabun mata nak pilih purse ajepon. aku amik dua purse, satu untuk ibu, pic nye aku tade snap sebab laju je ibu kemas2 masukkan kad2 baru kedalam purse tu, semangat!


ekceli aku nak beli henbeg baru kat sini sebab da dua tahun tade tuko hendeg sampaikan member cakap dia mau muntah tgok aku sandang tods coklat tu T_T sedihh...sebab henbeg fossil yg aku berkenan da ada org sambar..tape, next tym nak ajak fred g sini masa kismas. mesti sale dia lagi hebakkk...

4 comments:

cik.mila said...

cantik la purse tu..suka!

cik chinta said...

sme design pon canthik =.='

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ala best nya shopping...mesti byk sale kan! tak sbr tunggu krismas jugak!

cik chinta said...

ihikss...

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com