Friday, December 2, 2011

terkemek

masuk hari kedua december aku rasa masih tak best. mood aku dengan muncets masih hotz tersangat sangat hotzzz, rasa macam nak campakkan henpon dia jatuh masuk laut, biar tade ape yang membolehkan dia berhubung dengan dunia luar, kejam kan? ~ihihi~ lagi bagus kami berhubung tanpa tepon pastu henpon xyah cas seminggu sebab batery x weak. ni semua sebab muncets buat hal dan aku juga melayan untuk menambah hal, jadik dedua pon mendiamkan diri. bagus juga, kalo bercakap karang ada saja ayat yg buat point nak meletuskan gunung berapi. siapla kamu muncets kalo kapal masuk port dan kita berjumpa ;p sedang memikirkan denda untuk muncets yg slalu buat aku terasa hati.

 rambut muncets masa blom dipendekkan bersama perut nya yang da x bole di kover ;p

hhuhu..bile muncets mengkemekkan hati ni, buat aku rindu cik polish so much, nak2 bile balik smenanjung nih. patah kaki tade roda empat sendiri T__T terpaksela mengurungkan diri 24/7 dalam rumah saje. sadiss, dahla banyak sangat tempat best nak pegi kat sini :'( semuanya terbantut. kalo tidak, besenya kalo muncets wat kemek hati aku je, trus ber'vroom' merayap bersama cik polish.

walopon hati terkemek, tetap hantar berita sukan pada muncets cam biasa.


4 comments:

zOeY zAu YaH said...

kene bli 2 keta nih..1 letak sana,1 letk sini hehe..

cik chinta said...

kete si dia ada. tp x berani la nk pinjam..ehehehe..kang terkemek betoi2

Ardini Humaira said...

hehe kemek hati rupanya

cik chinta said...

hihi..bse r..sedangkan lidah lagi tergigit ;p

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com