Monday, January 9, 2012

i miss my flat shoes T_T

aku rasa flat dari bata ni sangatla smart. bata skang da pandai kuar kan design cantik2. sangat selesa pakai.

 tu la, gatal pegi tinggalkan kat rumah my parents apesal. padehal my mom da tegur pepagi tu masa naik kete. "ni kasut tanak bawak ke?" laju je jawab. "xnak la".

skang ni, bile asik turun naik kelas dari bangunan baru ke bangunan lama. baru aku nak nyesal T_T tetibe terasa nak oder kasut toms la =D wakakaka..aku mmg x suke regret lama2. buat sakit kepala je.

6 comments:

najwa nano said...

kaki putih..putihnya kaki.hehehehe :)

cik chinta said...

org suh tguk kasut la. dia tguk len plak.

Redbloodsnow said...

Haaa...ujung bulan ni nanti, zie nk rembat flat shoes ah. coz kan dah tak leh nk guna heels lg kan...hehehe.

btw, lawa flat shoes ko yunk :)

cik chinta said...

hahah..dah tentu.

Liza Razak said...

dah lama tak beli flats..dulu suka sgt kumpul..anyway flats awak cute :)

cik chinta said...

huhu..nyesal tinggalkan kat ruma T_T

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com