Tuesday, January 10, 2012

review; handcream by elianto

rini nak review handcream aku yang paling comel pernah dimiliki. kaler pink lagi =.='' shea butter handcream bau sakura ni beli kat elianto. ni pon kes terbeli sebab aku lupe bawa losen dalam henbeg. padehal asalnya aku cuma nak tambah koleksi eyeshadow je. itula aku, asal tinggal je beli baru kan? lama2 bankrup. 

masih bersampul depan dia tu masa beli. rasanya kebanyakan produk kosmetik beli skang mmg camni kan?

suke guna pasal melembabkan dan bau dia wangi. kecil, ringan dan mudah dibawa kemana2. tapi, hage agak mahal tak padan dengan saiz. jadik, xmola beli lagi pasni =D kalo terbeli lagi tu lain cerita la.

4 comments:

Cikpuan rara said...

wahhhh lembut eh?boleh try ah pas ni.

dhiera said...

wee...saya suka pakai elianto puye produk. tapi tak pernah try lagi hand cream dia. ada vitamin C sekali tak kat dlm?

Redbloodsnow said...

Wah...rajin nya dia berhand cream bagai. sure tgn halus mulus ni :D

cik chinta said...

cikpuan rara; ^__^ bse melekit. yg ni tak
dhiera; vit e je la. vit c tade T_T
zie; tade makna mulus. hari2 cuci baju gn tangan. hahahah

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com