Saturday, January 7, 2012

review; shu eumura eyelash curler


skang aku guna curler ni. dlu pakai jenis plastik je sebab adik gode suh beli. lama2 xnak pakai sbb habis bulu mata aku tercabut bile ketip. tahnape ngade beli padehal mahal. tahape aku pkir kan masa tu laju je amik dan bayar. tapi tak nyesal langsung terbeli sebab best sesangat.

dalam kotak ni ada satu curler dan dia bg free satu lagi getah untuk ganti bile da rosak. sesape yg biasa pakai paham kot ape dia getah yg aku maksudkan. kalo xtau. sile abaikan.

pengalaman dan perasaan menggunakan curler ni. masa ketip bulu mata rasa macam bukan sedang mengetip. sebab rasa lembut aje. tak sakit dan opkos lepas tu bulu mata terlentik dengan cantik dan neutral. takdela nampak cam terpatah dua akibat kesan pegetipan tu. sebab curler dlu tu. bukan buat melentik, tapi macma buat bulu mata terpatah je.

harini, habis masa bape jam sbb buat consultation lg dengan tailor. dia design kan smula baju. layannn...

4 comments:

eiyra amieyra said...

huh... masa akak ngn noy beli mende2 ni... ira ngn abg long n dyg duk mengata, apesal la depa ni beli barang mahal sangat... hahahah

cik chinta said...

err...xterjawab soklan tu

nunnui said...

huhu.. akak beli nak cukupkan barang bak jadi member kan? hikhik ~ ira..kepuasan kot..kot la..kuikui

cik chinta said...

btul2..lupe den. tu la, kepuasan tu penting. kang x bli. ngigau siang mlm

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com