Sunday, January 8, 2012

new watch ^_^


pestime aku beli jam jenama ellesse kat jpo ritu. mula2 aku macam malas nak beli sebab jenama dia cam x familiar aje ;p tapi, sebab dah berkenan sangat pejam mata dan bertekad beli sebab siksanya xde pakai jam tangan tahun lepas pegi keje. harapkan jam dinding dlm bilik guru dengan henpon nak tguk masa. kalau dalam kelas tetibe henpon flat. habis round satu kelas nak tya student jam pukul berapa. paling kelakar kalau satu kelas tu takde pakai jam. terpaksa aku tya student kelas sebelah pulak. eiii..sadis la kehidupan tanpa jam tangan.

kali ni ntah ape mood memilih jenis digital, padehal aku anti sangat dgn jam jenis ni. pada pendapat aku, sape2 pakai style gini macam tak matang aje. nahh..kena balik kat batang idung aku T_T mungkin salah satu sebab aku pilih adalah kerana kaler hijau kot. pastu, aku teringat dlu member aku pnah pakai jam design dekat2 nak sama camni tapi jenama len, aku rasa cam adidas kot, tak pastila. aku rasa smart je melekat kat tangan dia. 

jadi, aku tanak mengigau nanti sebab menyesal tak beli. sebab masa aku usha2 kat kedai ni. mmg ni la yang last. aku da xnak jadik cam ritu, nak round2 punye pasal tguk kat tempat len kot2 ada henbeg lagi cun. last2 aku pusing balik nak beli henbeg fossil tu. dah kena beli dengan org len. sampai rini aku regret.

case dia bukan plastik tapi dibuat drpd polycarbonate. sangat selesa, ringan dan senang dipakai. takyah nak buka tutup kelip. sarung aje kat tangan macam pakai gelang. cuma, aku rasa jam gini sesuai utk org2 mempunyai pergelangan tangan kecil aje ;p  aku suke tguk design dia dari belakang, mcam pakai gelang tangan ^_^

1 comment:

MLSC by Rina Isa said...

PENCINTA FASHIONS / HANDBAGS!
Jom temui kami di:
http://www.facebook.com/MrsLadysStylo

TQVM! (:

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com