Saturday, January 28, 2012

tips kurus yang mudah



tips kurus dalam seminggu;

biasakan tguk tv dan 09 sambil baring dan kalo takde ape nak buat pun baring jugak, makan sesuka hati ikut kelapangan, dan bila turun kk pastikan terjah kedai fast food. ihihi...nwy berat asal aku seblom ni 50kg.
 

bile tguk gambar, terliur balik.

10 comments:

najwa nano said...

wow..ohsem!
biar btol cik chinta oii.tngk tv,on9 and eat fastfood leh kurus macam ni..tipu!!
najwa study sampai tak makan pon nak trun 1kg sangat susah.
lemak cik cinta,lemak tak tepu ea.senang je nak breakdown.hehehehe

eiyra amieyra said...

euwwwwwwwww... ringannya.... tergugat den

cik chinta said...

betol, sminggu ni kje baring je. dpn tv. smbil 09. plus mkn.

cik chinta said...

ak tkot nek sek nek blik. ha7

zOeY zAu YaH said...

laaa..ringan je cikgu ni hihi..

cik chinta said...

jap ringan, jap bert sgt. x

NorHaFydzah said...

eeeeee...i jelessss~ tips sebenar? ke mana hilangnya lemak 6kg++ tu kak??

cik chinta said...

aku pon xpasti r. ritu kat sek kemen ak nek trun tangge x reti kurs gak. ni cuti, trun plak. padehl kje ak baring tgk muve n lyn tenet. mkn pon smpi kol 1 pg.

dhiera said...

alamak..buat rase lapar~

cik chinta said...

jom pegi dapur korek2 makanan yg ada. hihi

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com