Thursday, March 29, 2012

lokasi n station2 pembulian da setel...kite rockkan 11 group petang nih

minggu yang bizi dengan kadet polis. taun ni tuan rumah camping dapat kat smk kota klias. nasib baik x jauh sangat. sebab aku bertugas utk menyiapkan station2 merentas halangan yang xdela berapa hebat pon. tapi, x hebat2 kena juga sediakan. sebab aku ni prempuan lemah. terasa mencabar jugakla nak preparekan barang2 nya. nasib baik tuan rumah sedia berkhidmat nk redykan barang, aku datang tinggal pilih lokasi dengan pasang sme sampai siap. derang pon redykan kadet2 utk bantu. kalini, yang bertugas sama dengan aku cgu nizam. nasib baik dia ni amik port nak buat keje. kalo tak, seyes aku akan kompelen tahap maksima dekat telinga cgu halim.

ni hari selasa petang lepas balik skola, ktrg pilih lokasi utk derang berkubang

potong kayu2 utk buat lokasi merangkak sejauh hampir 7 meter..merangkak la ko puas2..sat lagi aku nak simbah air tu..bio kotor baju korang.








potong daun kelapa utk letak atas crawling station. ini cgu praktikal dari kota klias. dia masuk group kami utk siapkan station2, adik cgu lil kiplee nih. ensem ohkeh.

 batang kelapa yang berat. sme kadet2 angkat 3 kali utk letakkan pada ketinggian 30darjah

selamat berkubang korang...hoyeahhh

 awal2 skali pye station..nampak senang...kasik korang warming up je ni

 titian bergoyang...silap2 ada tergelongsor tros...=D

ni bukan gali kubu..ni gali2 membuat lumpur..semoga korang btul2 bersalut lumpur macam coklat moist kat secret resepi tu haa...pehh...sedap kot? lapar la plak.

nampak cam senang ek nak gayut melepasi lubang puaka berlumpur tu nanti...cuba skali baru tahu..mau mengelupas tangan..tali kasar tu..hahahah..tak sabar tgu petang ni..x sabar membuli-buli-buli..

terimala muka cewi dengan sony xperia S baru ku semalam...awang ajis dah geleng kepala hari2 macam buat tarian hindustan tiap kali aku mencewi depan kamera. sabar ek awang ajis ;p



8 comments:

Anonymous said...

wahhh...srnokny b'camping yerk nt :)t'ingt zaman skolah~
n paling srnok cg leyh membuli..hikhik
btw..cik chinta nie santekk :)

ZaroL said...

Tu diaaa...Kadet Polis ! Sama mcm gua dulu...Kawat la. Msuk menembak la. memang syiokk !!!

Awak comey ! weeee. Malu malu

najwa nano said...

serius akak sangat cantik okay..macam barbie doll.kulit muka smooth giler.akak pakai produk apa?jeles la macam ni..ala,,nak beli jugak xperia s.sony ericcson punyer camera memang terbaik ahh sebab tu najwa tak pernah guna phone brand lain..

cik chinta said...

buli itu best =D

cik chinta said...

esok pertandingan kawad. kite tguk sape yg kenaaa...

cik chinta said...

produk?? hihiks. campo2. yg penting lepas mekup mst kasik bersihkan muka btul2. btw, sm r, kite pon xpnh gn brand tepon len. sony is de bez

zOeY zAu YaH said...

mcm2 kene buat..hehe

cik chinta said...

skali setaun...

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com