Tuesday, May 1, 2012

aku ada kad member tony moly =p

mende ni terjadi sehari lepas aku lari ke ruma irah di malam buta. esok pepaginye, tetibe aku trus join jalan pegi kk. aku drive dan pungut ggdoter n doter =p nasib mak doter elok je lepaskan anak pompuan dia diangkut balik ruma aku seblom angkut pegi kk lepastu. mcm tunggang terbalik penjelasan. abaikan. btw, mekup haritu ditaja oleh ggdoter, kami baring tadah muke je. best!

taktahan. perhiasan brush mekup bodyshop satu set. nampak sangat kete pompuan. brush ggdoter ni. idaman kalbu yang blum tercapai. tahun depan la.

 doter lepas main2 dia membuta la kat belakang. hampeh

sampai kk, park kete kat ruma noy. pemandu pelancong strusnya disambung oleh beliau la.best jadik penumpang =p bole main2 dlm kete.

bermain kat belakang kete bersama doter. stress pemandu 

 ktrg try mcflurry holicks ni. sedap. sme makan sampai licin.

 mende wajib aku beli tiap kali pegi mcd. 

 noy yang diet bli nuget je

sambil drive bole makan eskim. terel kan?

ktrg g suria. tapi sebab ggdoter asik cakap nk makan takoyaki. singgah ke wisma merdeka. masa dia beratur beli aku pegi royal selangor engrave jam tangan hijo tu. lepas setel2 membeli takoyaki & engrave. lari masuk suria sabah ^__^ dekat je jalan kaki.

aku suke suria sabah sebab penuh dengan kedai mekup mcm nature republic, holika2, sasa, shu eumura n opkos tony moly (: n byk lagi la. yg tade kat sni cume etude house & MAC je. dua butik ni ada kat one borneo sabah. xpe, MAC mmg harus dijauhkan dari aku. berhantu btul seller dia tu. kang skali aku rembat barg, mau tiga angka ke 4 angka.

masuk tony moly dengan muke eksaited. sme mende pon nak try. hage kat sni cam bole laaa..ni antara mende2 dalam list mesti beli pasni. aku tgh tgu sme stok sampai baru sekaligus satu resit.

 ini aku nak jugak. padehal, tint aku punye banyak dah. tapi aku x kire, nak jugak..nak jugak..

ini paling aku nak. dah 3 kali datang sini. stok dia asik la x sampai2. dah penat mimpi2 selet mende alah ni kat bibir. sampai seller da naik kenal muka. sampai2 je muka pintu dia tahu. ak mmg nak cari mende alah ni. balm ni, bile sapu kat bibit kaler dia ikot darah masing2. memang sweet..sme kawan2 try ritu. semua dapat result beza2. ada jadi pinkish. ada jadi merah2 darah. stok...plissla sampai.

ritu aku soping 3 mende kot. lupe =p pastu berjaya menjadi member seumo hayat. cara2 nak jadik member. soping sampai rm250. tak kire berapa kali beli. berapa banyak resit. kumpul sme resit2 tu dalam masa 3 bulan. kalo tambah2 sme dalam 3 bulan tu total rm250. otomatik jadik member. kalo lebih dr 3 bulan x valid dah.

 muke sengaja menunjuk yang aku da jadik member

doter belanja dengan gembira. mentang2 masa tu cik abg baru gaji, dia pulak lebih2 soping =D ini link2 utk memudahkan aku tguk produk tony moly yang baru..=D boleh? simpanan sinri

tony moly 1
tony moly 2
tony moly 3
tony moly 4
tony moly 5
tony moly 6

banyaknye simpanan sinri =.='' dasar shopaholic.

9 comments:

najwa nano said...

kalo jumpa kat luar ni tak sangka kot akak2 semua ni cikgu.haha.nampak muda sangat macam budak uni.

cik chinta said...

perghh...ni kalo budak2 ni tau. kembang la derang tau

Atiqah Wadiah said...

first time dgr tony moly..huhu..nood nye sy -..-'

cik chinta said...

tryla. best ni (:

dkisneayu said...

mna gmbar aku mlawat ko?

cik chinta said...

mak ai...menanya tu tak tahan

doter69 said...

hahaha... lucu gmbr makhluk tido tuh

cik chinta said...

doter; ada rahsia d sebalik gambo. ha8

cets said...

perghhh...soping x abis2...

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com