Monday, March 18, 2013

emcee semput

jumat lepas aku kena jadik emcee utk bagi laptop 1 msia, pemberian utk anak yatim & bantuan pelajar pra-universiti. cople aku tak lain bukan cgu manan. gandingan sepanjang zaman. haiyakk..padehal aku bukan reti nak buat text. ni sme belas ihsan cgu manan menulis kemain panjang. adela 3 page. nak harap aku wat ayat2 suci cmni..kelaut...


seblom majlis mula, siap ada cabutan bertuah utk ibu bapa yg hadir. best btol.

& ceramah dari agensi anti dadah kebangsaan smentara tgu YB datang. elokla, pelajar pon dapat ilmu.


ritu aku x pecaya cakap bini cgu fared, dia cakap better carik emcee len je. sbb org pegnen ni cepat semput kalo cakap lama2. nak2 kena berdiri kan. skali sudah kena, akui la...mmg cepat semput oke. nafas pendek2. asik henti2 je masa cakap.

xpela, pengalaman. xtau kalo x alami. rasanya, simptom2 semakin mengah terasa sejak2 masuk trimester akhir ni. masa awl2 elok je.

tangan pendek..amik gambo nampak muke aku je la. sori kak rin. ehehee..baju jubah pestime pakai. tempah lama da zaman seblom kawin lg. kain ni beli kat labuan masa jln dgn doter n fiza, semeter rm2.50. nasib bole pakai lg. sarung saje.





5 comments:

najwa nano said...

dah sarat pon kuat lagi keje eh??

Shizan Syafik said...

alahai, tahun ni dah stop dah keje2 jadi mc ni.. malehh.. hehe..

azizah :) said...

biasalah dah kandungan besar buat apa2 pon xlarat.. baca text sampai 3page mahu tak semput..hee

Cik Puan Rara said...

bestnya dpt laptop.eh cantik blog awak lah.heee

cik chinta said...

njwa; org x tau kt x lrt, dia tau suh wt kje je :(

shizan; mmg mls, bestu kn pksa. guane..huhu

jijah; tu r, ngaji pon asik amik npas.

rara; yg best budak, kt cgu best mkn free la. hi9

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com