Tuesday, March 26, 2013

review; maybelline hypersharp liner

da lama habis (: x membazir. beli tahun lepas. habis guna pon tahun lepas. so far, puas hati spjg guna eyeliner ni. hitam, pekat dan x mencomotkan. sng nk lukis wing, sbb bulu depan lembut n sharp. x kembang2.


tak berbau pon. tahan lama jugak. rasanya bole pakai dlm 3-4 bulan utk pemakaian hari2..ikot org la. aku pki sehari sekali masa g keje je.

harga x ekonomi..satu mnde ni rm20 lebih..


cme kawan aku ckp, dia xske sbb cap pandai terbuka if letak dalm henbeg sepah2. ehe...tp, spjg aku gn mmg xpnh plak jadi gtu. mb pendapat masing2 lain2.


xde beli lg lepas habis. beralih kepada eyeliner jenama len yg lebih murah n berkualiti juga. nti r review eyeliner yg murah tu..spi skg pon guna lg =D

8 comments:

azizah :) said...

rajin nufaka pakai eyeliner..jijah xminat..hee nak pakai pon takut.. takut cucuk mata..hee

najwa nano said...

Najwa pakai maybelline dalam bekas tu.tak ingat nama apa.tapi regenye lam rm39.90 camtu r.worth sangat ngan harga pakai setahun pon jenuh nak habiskan.setahun dah pkai tapi x smpai separuh lagi.

cik chinta said...

jijah; praktis make perfect. bole pye. try la.

najwa; akk pon ada yg tuh. mls nk gn sbb leceh. kn gn brush. ni cpt skit.

Mrs Velentine said...

mV pakai yang pensil jer..

Ibu Lala said...

beli jugak yg macam ni. udanye tak pakai pun. x reti nak pakai. comot...

アヌム said...

mls cket pakai eyeliner ni sbb mls nk tenyeh balik time nak smyg huhu..

cik chinta said...

mv; mls da gn pensil, kn korek2. ehe

ibu; kn prektis. bru trer (:

cik chinta said...

tu r, tp sbb kje separuh ari. ok la. uhu

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com