Monday, April 1, 2013

2nd round basuh baju baby

since aku beli baju newborn sehelai je. ibu pesan suruh beli lagi, then ada bloggers pesan kena beli juga. gigih la aku drive pegi kk nak soping barang baby. lagipun, barut pun belom bli. alang2..aku pon teringin nak makan buger mcd yang beef+telur tu. asikla mimpi. 

sampai krem kaki drive. kebas pon ye. kena kuat semangat, sebab sini tak banyak pilihan nak beli. tak banyak beli pon, tapi ratusan jugek duit mengalir. baju baby lagi mahaii dari baju nicole aku tu. ha8



basuh dua hari lepas beli, aku sakit pinggang betul. maybe sebab drive, maybe makin kurang kalsium plus badan berat.

aku guna pencuci baby jenama pureen ni. khas untuk baby. bau sedap, bau baby2.
 

beli baju newborn, baju 0-3m, tak banyak pon. beli sarung tangan & kaki lagi 3 pasang. sebab ritu pon beli 3 je. so, total skang ada 6 pasang. cukupla. beli blanket ada hud satu. topi satu. 
 

rajin mencuci sebab ada orang gaji. cets belikan sebelum naik kapal. me yang request nak mesin basuh manual. sebab rasa lebih bersih cuciannya. ehee..

minggu ni dah kena kemas baju masuk beg (:

3 comments:

azizah :) said...

bestnya... update la lagi pasal list barang2 yunk.. jijah tak tahu nak beli apa kat sabah ni ha..

najwa nano said...

dah nak bersalin dah ke?ala..mesti lama tak dengar khabar akak nanti.ibu ngan ayah amek cuti ke tunggu akak bersalin kat sabah?

cik chinta said...

jjah bli ky serway byk plihn bnding d one b tu.

Njwa, lg sbuln r. Ihi. Ayh je amik ct. Ibu xdpt ct r.

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com