Wednesday, May 1, 2013

makan-makan

semalam xde updet, balik keje tu aku gi bank uruskan hal loan rumah. potpet2...sudahnye ingat nak proceedkn trus dgn bayar segala bil2. x jadik. trus balik umah. penat2...

sampai umah mandi & tguk broken vows =D nasib sempat.

pastu dahhh...terbaring la. cepat penat rupenya bile dah last2 ni. kih8. 

igt nak kemas/lipat2 bju selonggok ni. cancellll....baju basahan aku cam x sempat lipat sudah habis pakai semula. sejak pegnen, xde byk bju basahan bole pkai. yg dipakai sme nye la baju tido cam kelawar2 tu. seluar bole je nk pakai. tp leceh, sebab asik ulang alik toi2...nak2 malam2 tu. adela 2-3 kali kena bangun. selagi x dibuang, xdo dapat tido. sakit kot kalo dibiokan tank penuh.


nak cite pasal makan yg aku dapat senin & selasa dari kawan2 yang baik hati (: senin tu kena bagi kek lapis srawak. fyza, adi & kak mimi gi sarawak kejap. me share makan dgn cgu ajis. sedap sangat.
 

ni plak buger mcd..jauh delivery nya. dari kk sampai ke bopot. fyza & kak mimi pegi singgah beli brekpes punya. tq frens...akhirnya dapat mkn buger mcd jugak. tenang pikiran yang sesak. memang sejak pegnen, aku tiap bulan kena makan sekali =p tahla...nape gitu. xtau. tiap bulan, nak2 bile gaji. makin ligat kepala aku pkirkan macam mana nak gi kk dapatkan mcd. dasat betol penangan pregnen ni kan?



6 comments:

NinaAz said...

Jauh kea kk ngn bopot. Heee.
Kalo pegnent jenuhhh ahhh

cik chinta said...

2jam, mmg jnuh. Ha8

azizah :) said...

xpe makan selagi leh makan..pas pantang xleh makan macam2 dah..hee

~MommyAida~ said...

kalo preggy mesti cepat letih kan..harapkan weekend je dapat settle kan semua tu..huhuhu...kek lapis,Sedappnyaaa

cik chinta said...

jijah, mkn tu syurga, hihi

aida, btol. peluh pon byk. uhu

アヌム said...

sdpnyee kek lapis serawak..meh anta cni ckett heeee

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com