Saturday, April 14, 2012

nametag emas

sejak menjak nazir nak datang, tetibe smeorang insaf nak pkai aksesori wajib iaitu nametag. gitu jugak dengan aku =D ni gambo gedik aku nak tunjuk bulu mata sbenanye ;p sebab orang slalu ckp bulu mata aku panjang. setau aku, bulu mata doter lg pjg.

ni nametag masa firstyear keje. ibu semangat buatkan sekaligus dengan kawan2 satu batch. ekceli sbenanye pakai klip buaya kat belakangnya. tapi, sejak2 aku da pkai shawl manjang, trus tak penah2 da nak guna. 

klo budak laki bole la pakai sebab derang sepit kat tie. aku kalo pakai shawl nk sepit tang mana?sepit celah tepi pipi utk selit shawl? buang tebiat namanya tu =D

mgu lepas aku pegi kedai buku, aku ternampak kedai ni ada sediakan perkhidmatan buat nametag. trus idea datang utk alter nametag emas tu. nak tuko kan klip buaye kepada magnet je. trus budak kedai tu ckp, beli je magnet dan pasang sinri. baru rm5. 

trus sambar beli dan pasang. skang koleksi nametag da bertambah. bole tuko2 guna. tadela hari2 guna patern yang sama  ^-^

jumlah nametag selama keje..4 je. kalo sampai pencen keje. tataula bape puluh aku kumpul kan?

5 comments:

najwa nano said...

yeyeye...dah boleh komen!template yang lepas tu tak dapat nak komen la...kesian saya tahan diri nak komen.hehehe.buat pop-up window camni lagi senang..

cik chinta said...

hihiks...rindu akak ek?

Syazni SimplyStyle said...

tergelak sorang-sorang terbayang cik chinta pakai sepit tepi pipi sbb ayat ni "aku kalo pakai shawl nk sepit tang mana?sepit celah tepi pipi utk selit shawl? buang tebiat namanya tu =D"..haha

black_mel said...

lawa mata..;)

nametag pun lawa jgk..

cik chinta said...

gnie: tu r, sinri pon trs lawak. hihik
black mel: lm mghilg kn?

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com