Sunday, April 21, 2013

sedap tapi mahal


ice cream ni first time aku makan. tu pon cecets yang belikan masa brenti kat r&r utk solat. masa tu otw balik umah mak. kan aku ske makan mende manis tym pegnen ni. so, cets offer belikan eskim ni.  supaya me dok senyap2 dlm kete makan. cets mmg suke mnjakan aku dgn makanan. mana x gemok bile dok sama. igt makan aje. amik yang 2 scop je. sbb baru nk try.

mmg manis la eskim ni dan sedap. cuma mmg xle makan byk2. 2 scop pon da ckup.

mahal kan eskim ni? kat sabah takde rasanya branch BR ni. sepanjang aku dok dengan cets tahun lepas. 2 kali dia belikan eskim ni. sekali lagi tu masa di mahkota parade melaka. yang masa di MP aku mintak 3 scop sbb tamak. mak aiii...makan masa nak habiskan. sbb manes sgt. 

lepas bersalin ni, xtaula suke ke tak lagi nk mkn mende manis2 ni. sbb, me x ske mkn mende manis sbenanye. ms pegnen je hormon berubah.

cayang cets, sllu bwa me makan masa sama2. muaxxxx...

14 comments:

NorHaFydzah said...

sedap gila..tapi mahal gila! boleh gila ~~ hoho sekali sekala tak pe kot.. :)

NorHaFydzah said...

ada dekat tong hing, dekat2 port ..depan suria sabah ~

cik chinta said...

lps ni xde r nk mkn lg. tym pgnen je asik nk mkn mnde mnis.

najwa nano said...

mcm tutti frutti.sedap tp mhl..

cik chinta said...

tf tu x pnh try lg.

Siti(zoey) said...

mesti manis muka baby nanti(tiba2) haha.

cik chinta said...

bgs tu klo mulut masin zoey. Hihi

Shizan Syafik said...

suke BR yang ada strawbery tu.. yg lain kureng skit..

Masya said...

bila lah nak murahkan huhuhuhu.. sebab u lah tkt nak masuk makan..

cik chinta said...

shizan, kt suke coklat. sdpnye.

masya, btol2 kt pon takot nk masuk sbenanye.

azizah :) said...

jijah pon xpernah makan lagi BR n tutti fruti.. sebab mahal..hee

cik chinta said...

Tu r, mmg sme tkot nk try sbb mhl kn.

cik hani said...

yang sedap memanh mahal..

sekali makan nak lagi..

makan pun boleh kadang-kadang je time gaji..

cik chinta said...

tu r..huhu

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com